»
S
I
D
E
B
A
R
«
Fin trädgård
May 14th, 2014 by admin

Tänk om man skulle göra som grannarna och också skaffa sig lite utomhusbelysning. Det skulle verkligen vara mysigt, jag tycker att de ha så himla fin trädgård överlag, jag försöker att också ha en fin trädgård för på något sätt så känner jag att det är viktigt för mig, men jag tror att de slår mig. De är alltid i trädgården och håller på och av vad jag förstår så har de nog ett genuint intresse för det hela, jag menar annars skulle man väl inte spendera så pass mycket tid där som de faktiskt gör. Jag tycker att det är väldigt skönt att gå omkring i trädgården och fixa men jag kan ändå inte så mycket om trädgårdar. Jag tror dock att jag skulle kunna lära mig mer om jag bara höll på men jag har även andra intressen som kanske ligger lite längre fram.


Leave a Reply